+31 (0)342 785627

Maatwerk

Maatwerk


Een taal echt goed leren spreken is één ding, maar het helpt je vooruit in je carrière als je ook als het om je werk gaat altijd de juiste woorden weet te vinden. Daarbij gaat het echter niet alleen om de juiste woorden. Een taal écht begrijpen is vaak meer dan dat. Quality Communication helpt je op weg. Je leert een taal, maar dan heel gericht op het doel waar je de taal voor nodig hebt. Of je nu in een technisch bedrijf werkt, in de gezondheidszorg of voetbaltrainer bent. Elk vak kent zijn eigen taalgebruik en vakjargon en elk land heeft zijn eigen gewoontes en gebruiken. Daarom zorgen wij voor een taaltraining op maat.

Wij geloven in maatwerk. Eerst verdiepen wij ons in jouw branche en bedrijf, pas dan komt de cursusinhoud tot stand. Elke training is dus uniek! Dankzij die gerichte aanpak neemt een gemiddelde taaltraining niet meer dan dertig trainingsuren in beslag. Tal van particulieren, (overheids)instellingen en bedrijven kunnen daar inmiddels over meepraten (inderdaad, in twee talen...).

Bij Quality Communication denken wij in termen van rendement. Ofwel: medewerkers moeten de vereiste taalvaardigheden zo snel mogelijk onder de knie hebben. Daarom kunnen wij gemiddeld twee weken na aanmelding al starten met de training!
Gezamenlijk stellen wij een trainingsprogramma op dat zo goed mogelijk past binnen jouw agenda. Overdag of ’s avonds, in onze trainingsruimte of op een andere locatie: alles is mogelijk. De keuze is aan jou. Quality Communication zorgt in elk geval voor beeld-/geluidsapparatuur en cursusmateriaal.

Referenties