+31 (0)342 785627

Talen

Talen


Je thuis voelen in het land waar je woont. Een goed gesprek voeren met je buitenlandse collega’s. Zakelijke contacten voor je winnen. Of je nu je Engels wilt verbeteren of Chinees wilt leren, een tweede taal goed beheersen heeft alleen maar voordelen.

Quality Communication helpt je op weg in de internationale wereld. In heel Nederland verzorgen wij trainingen in vele talen. Maatwerk trainingen, waarbij je in korte tijd de taal leert, gericht op (werk)omgeving waarin je de taal gaat gebruiken. Kwaliteit in communicatie, in woorden en in daden!

Hello, guten tag, bonjour, hola, ni hao, konichiwa. Een buitenlandse gesprekspartner zal al snel onder de indruk zijn als ze in hun eigen taal worden begroet, maar het zou jammer zijn als het gesprek daarmee direct ten einde komt. Dat is bovendien niet nodig. Met een taaltraining op maat praat je zonder moeite mee over de onderwerpen waar het om gaat en met de mensen die belangrijk voor je zijn. Met een gerichte training van Quality Communication zal je straks iedereen verbazen!

Intakeformulier Niveaus in taalbeheersing