+31 (0)342 785627

Witam.

Witam.


Wie iemand Pools hoort spreken, zal waarschijnlijk geen idee hebben waar het over gaat. Dat klopt, want het Pools is een Slavische taal. Daardoor zullen wij weinig woorden en uitdrukkingen herkennen die overeenkomen met die van de West-Europese talen. Is Pools leren daarom moeilijk? Nee, dit maakt Pools leren juist een mooie uitdaging.

Het Pools wordt geschreven met het Latijnse alfabet. Het Poolse alfabet telt 32 letters. Zodra je, onder begeleiding van een van onze bevoegde en ervaren docenten, het alfabet hebt geleerd en dit kan toepassen ga je communicatief en praktijkgericht de taal leren. Dat wil zeggen dat het programma van de training Zakelijk & Vakgericht Pools op jouw werkzaamheden wordt afgestemd. Je kunt daardoor al snel de taal in de praktijk toepassen waardoor de taalontwikkeling wordt versneld. Dan zal blijken dat Pools lang niet zo ingewikkeld is als je misschien had gedacht.

Tijdens de vrijblijvende intake stellen wij samen met jou de inhoud van het programma en de te ontwikkelen competenties vast. Tevens houden we een intaketest om jouw huidige niveau Pools vast te stellen. Zo zorgen we ervoor dat de training direct op het juiste niveau van start gaat en er vanaf de eerste training rendement wordt behaald.

Intakeformulier Niveaus in taalbeheersing