+31 (0)342 785627

Konnichiwa.

Konnichiwa.


Het Japans is vooral bekend om zijn structuur met de verschillende niveaus van rangen. Er zijn drie taalniveaus: laag, gewoon en hoog. Laag gebruikt men tegenover sprekers van lagere rang, hoog tegenover hoger geplaatsten. Tegenover de werkgever spreekt men een heel ander type Japans dan tegenover collega's. Wie in Japan een gesprek wil voeren, zal dus niet alleen de taal moeten spreken, maar ook de cultuur moeten begrijpen. De docenten van Quality Communication zullen je hierin wegwijs maken.

De trainingen Japans vinden uitsluitend op ons instituut in Barneveld plaats. Er is veel specifiek trainingsmateriaal nodig. Daarom kunnen wij deze trainingen niet op elke plek in Nederland verzorgen. Een basistraining duurt 40 uur. Je leert de Japanse cultuur begrijpen en vervolgens op een eenvoudig, maar representatief niveau communicatie in het Japans te verzorgen. Door vanaf de eerste training heel doelgericht te werken zorgen wij ervoor dat je een goed fundament legt voor de Japanse taal. Als dit fundament goed is aangelegd en je de basis van deze boeiende taal representatief kunt toepassen kan je vervolgens de taal door ontwikkelen naar elk gewenst niveau.

Tijdens de vrijblijvende intake stellen wij samen met jou de inhoud van het programma en de te ontwikkelen competenties vast. Tevens houden we een intaketest om jouw huidige niveau Japans vast te stellen. Zo zorgen we ervoor dat de training direct op het juiste niveau van start gaat en er vanaf de eerste training rendement wordt behaald.

Intakeformulier Niveaus in taalbeheersing