+31 (0)342 785627

Hello.

Hello.


Engels spreken we allemaal. We leerden het op school en we horen het elke dag op radio of tv. Engels is de wereldtaal! Wie het Engels beheerst, kan op veel plekken in de wereld probleemloos communiceren. Dit zorgt voor gemak op vakantie, maar biedt zeker ook enorme zakelijke mogelijkheden. Al zal iedereen al snel duidelijk zijn dat ons ‘standaard’ Engels niet altijd goed genoeg is om op zakelijk gebied succesvol te zijn.

Wil je op een representatief niveau Engelstalige communicatie verzorgen? Meld je dan aan voor de praktijkgerichte taaltraining. De inhoud van deze training wordt afgestemd op jouw werkzaamheden en is er in diverse varianten. Hierbij kan worden gedacht aan onder meer International Business English; International Business & Technical English; International Business & Financial English; International Business & Secretarial English; International Business & Sales English; International Business & Purchasing English; International Business & Accounting English.

Tijdens de vrijblijvende intake stellen wij samen met jou de inhoud van het programma en de te ontwikkelen competenties vast. Tevens houden we een intaketest om het huidige niveau Engels vast te stellen. Zo verspillen we geen tijd en zorgen we ervoor dat de training direct op het juiste niveau van start gaat. Vanaf de eerste training wordt dus rendement behaald.

Intakeformulier Niveaus in taalbeheersing