+31 (0)342 785627

Ni Hao.

Ni Hao.


China is een land met een sterke economische groei en voor wie zijn blik op het oosten wil richten, kan het leren van de Chinese taal een goede investering zijn. Het is een taal die wordt gesproken door 1,22 miljard mensen (in China, maar ook in veel andere Aziatische landen) en daarmee de meest gesproken taal van de wereld.

De taal die we bedoelen is Mandarijn. Deze verzamelnaam van alle Mandarijnse taalvariëteiten wordt in China Guanhua, taal der ambtenaren (mandarijnen), genoemd. Het meest gesproken Mandarijnse dialect is het Standaardmandarijn, dat ook op scholen wordt onderwezen. Bij Quality Communication leer je dus het Standaard Mandarijn.

De trainingen Chinees vinden uitsluitend op ons kantoor in Barneveld plaats. Er is veel specifiek trainingsmateriaal nodig. Daarom kunnen wij deze trainingen niet op elke plek in Nederland verzorgen. Een basistraining duurt 40 uur. Je leert de Chinese cultuur begrijpen en vervolgens op een eenvoudig, maar representatief niveau communicatie in het Chinees te verzorgen. Door vanaf de eerste training heel doelgericht te werken zorgen wij ervoor dat je een goed fundament legt voor de Chinese taal. Als dit fundament goed is aangelegd en je de basis van het Chinees representatief kunt toepassen kan je vervolgens de taal door ontwikkelen naar elk gewenst niveau.

Tijdens de vrijblijvende intake stellen wij samen met jou de inhoud van het programma en de te ontwikkelen competenties vast. Tevens houden we een intaketest om jouw huidige niveau Chinees vast te stellen. Zo zorgen we ervoor dat de training direct op het juiste niveau van start gaat en er vanaf de eerste training rendement wordt behaald.

Intakeformulier Niveaus in taalbeheersing